Udbytte

Afkast til aktionærerne

Bestyrelsen for SP Group vil for nærvarende primært anvende overskud til at styrke Selskabets finansielle position og finansiere tiltag, der kan medvirke til at skabe en lønsom vakst. Bestyrelsen foreslår et udbytte til aktionærerne på DKK 2,40 pr. aktie, idet Koncernen har opfyldt sit mal om, at EBIT skal udgøre mere end 5 % af omsætningen, og at soliditeten er over 25 %. NIBD/EBITDA er under 3,5.

I årets løb blev aktien handlet mellem kurs 185 og 280. Aktien startede året i kurs 219 og sluttede året i kurs 197,5, som svarer til en markedsværdi på DKK 2.250 mio. Fra den 1. januar 2018 blev SP Group flyttet til Mid Cap.

Afkastet på aktien var i 2018 -8,9 % inklusiv udbyttet på DKK 2,00, hvilket er utilfredsstillende, men knapt så ringe som markedet i øvrigt.

I perioden 1. januar 2010 til 31. december 2018 har SPG aktien givet et samlet afkast på 2.296 % inklusiv udbytte.

 

 • Aktieinformation

  undefined

  Følg kursudviklingen på SP Groups aktier her.

  Grafen er direkte linket til NASDAQ Copenhagen.

  » Nasdaq website

   

   

   

   

 • Rapporter

  Såfremt årsrapporterne ønskes tilsendt, send da venligst en e-mail til: info@sp-group.dk med angivelse af navn og adresse, hvorefter de ønskede årsrapporter vil blive tilsendt hurtigst muligt.

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.