IR-Politik

Målet med SP Groups Investor Relations aktiviteter er at sikre, at Selskabets aktie er likvid, og at prissætningen på aktien afspejler Koncernens resultater og fremtidige indtjeningsmuligheder.

SP Group tilstræber at føre en løbende, rettidig og balanceret dialog med nuværende og potentielle aktionærer, aktieanalytikere og andre interessenter inden for de rammer, der gælder for børsnoterede selskaber. Gennem denne dialog og sine øvrige informationsaktiviteter søger SP Group at skabe et kendskab til og forståelse for Koncernens aktiviteter, resultater og strategi samt udviklingen på de markeder, Koncernen opererer på. SP Group lægger også vægt på at opstille og kommunikere klare finansielle mål for fremtiden og løbende følge op på opfyldelsen af disse.

SP Group medvirker løbende i møder med både professionelle og private investorer samt analytikere. For at nå flest mulige interessenter web-caster SP Group mindst 2 præsentationer årligt og søger desuden via hjemmesiden at gøre relevante informationer tilgængelige.

I en periode op til 3 uger før offentliggørelsen af planlagte kvartals- og helårsrapporter kommenterer SP Group ikke på finansielle resultater eller forventninger.

 • Aktieinformation

  undefined

  Følg kursudviklingen på SP Groups aktier her.

  Grafen er direkte linket til NASDAQ Copenhagen.

  » Nasdaq website

   

   

   

   

 • Rapporter

  Såfremt årsrapporterne ønskes tilsendt, send da venligst en e-mail til: info@sp-group.dk med angivelse af navn og adresse, hvorefter de ønskede årsrapporter vil blive tilsendt hurtigst muligt.

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.