SP Group - Surface and Plastic solutions

SP Group producerer formstøbte emner i plast og komposit samt udfører overfladebelægning på plast- og metalemner.

SP Group er en førende leverandør af plastforarbejdede emner til industrien og har et stigende salg og voksende produktion fra egne fabrikker i Danmark,
Kina, USA, Letland, Slovakiet, Sverige, Finland, Polen og Thailand. SP Group har desuden salgs- og serviceselskaber i Sverige, Norge, Holland og Canada.
SP Group er noteret på NASDAQ Copenhagen A/S og havde ultimo 2022 2.480 medarbejdere og ca. 3.300 navnenoterede aktionærer. 

Vi opererer også som systemleverandør 

SP Group A/S består af en række plastforarbejdende virksomheder, der i et indbyrdes forhold er i stand til at skabe synergi såvel internt som i samarbejde med koncernens kunder. 

Markedet kræver i stadigt større omfang systemleverandører, der i et strategisk samarbejde kan skabe værditilvækst og konkurrencedygtighed, samt være indstillet til, som underleverandør, at følge kunden i en globaliseret vækststrategi.

 

Altid en løsning indenfor gruppen

Der er mange faktorer, der spiller ind ved valg af produktionsform til plastemner. Størrelse, antal enheder, livstidscyklus, materialekrav og design er nogle af dem. Valget af produktionsform er heller ikke statisk. Det kan ofte ændre sig i løbet af produktets levetid. SP Group's samlede kompetencer betyder, at vi til enhver tid kan rådgive om og tilbyde vores kunder den optimale produktionsform. 

undefined

 

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.