Corporate Social Responsibillity

SP Group har i 2022 haft fokus på vort medansvar for at bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi har i samarbejde med vore kunder udviklet og fremstillet produkter, der fremmer livskvalitet og mere effektiv udnyttelse af ressourcer – til gavn for både klima, miljø, mennesker og dyr.

Vi har også haft et innovativt blik på vor drift og fremstilling for at optimere på ressourceforbrug og fremme bæredygtige processer. Det gavner både verden omkring os og vore medarbejderes sundhed og sikkerhed. 

Med vor tilstedeværelse i 12 lande og 32 fabrikker har vi salg af produkter i alle dele af verden og dermed mulighed for på flere måder at skabe gode vilkår for miljø, dyr og mennesker i mange forskellige typer af samfund. Vi støtter initiativet bag FN’s 17 verdensmål, hvortil vore indsatser bidrager direkte eller indirekte. For at understrege SP Groups engagement i global bæredygtighed er koncernen medlem af FN Global Compact og bygger sit bæredygtighedsarbejde gennem 10 år på principperne deri.

For at bidrage bedst muligt til den grønne omstilling har vi med 2030 som horisont opstillet disse strategiske mål:

• Ingen negative miljømæssige påvirkninger fra driften
• Hele den globale produktion kører på vedvarende energi
• Hele virksomheden er CO₂ neutral i Scope 1 og Scope 2
• Understøttelse af transitionen i en verden der kører på vedvarende energi ved at producere avancerede plast- og kompositløsninger.

Denne rapport udgør SP Groups redegørelse for samfundsansvar, kønsfordeling i ledelsen og mangfoldighed samt dataetik efter årsregnskabslovens § 99 a, b og d samt § 107d. Rapporten oplyser derudover om vore aktiviteter i forhold til EU taksonomiforordningen. Rapporten udgør desuden supplerende dokumentation til vor Communication on Progress rapport til FN Global Compact.

Læs mere her

 

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.