Corporate Social Responsibility

SP Group har i 2021 haft fokus på vort medansvar for at bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi har i samarbejde med vore kunder udviklet og fremstillet produkter, der fremmer livskvalitet og mere effektiv udnyttelse af ressourcer – til gavn for både klima, miljø og mennesker.

Vi har også haft et innovativt blik på vor drift og fremstilling for at optimere på ressourceforbrug og fremme bæredygtige processer. Det gavner både verden omkring os og vore medarbejderes sundhed og sikkerhed.

Med vor tilstedeværelse i 11 lande og salg af produkter i alle dele af verden har vi mulighed for på flere måder at skabe gode vilkår for miljø, mennesker og dyr i mange forskellige typer af samfund. Vi bidrager på den måde til direkte eller indirekte at opfylde alle FN’s 17 verdensmål. For at understrege SP Groups engagement i global bæredygtighed tilsluttede koncernen sig FN Global Compact i 2020 og bygger hermed videre på den indsats, SP Moulding har udviklet som medlem af Global Compact siden 2012.

For at bidrage bedst muligt til den grønne omstilling har vi med 2030 som
horisont opstillet disse strategiske mål:

• Ingen negative miljømæssige påvirkninger fra driften
• Hele den globale produktion kører på vedvarende energi
• Hele virksomheden er CO₂ neutral i Scope 1 og Scope 2
• Understøttelse af transitionen i en verden der kører på vedvarende
energi ved at producere avancerede plast- og kompositløsninger


Læs hele Corporate Social Responsibility rapporten her

Læs vores CSR politik her

 • Aktieinformation

  undefined

  Følg kursudviklingen på SP Groups aktier her.

  Grafen er direkte linket til NASDAQ Copenhagen.

  » Nasdaq website

   

   

   

   

 • Rapporter

  Såfremt årsrapporterne ønskes tilsendt, send da venligst en e-mail til: info@sp-group.dk med angivelse af navn og adresse, hvorefter de ønskede årsrapporter vil blive tilsendt hurtigst muligt.

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.