Climate Cover

Polyuretan øger effekt af solvandvarmeanlæg

Solvandvarmeanlæg, som man ofte ser på hustagene i syden, består typisk af en solfanger i form af en glasplade monteret på taget samt en fritstående vandtank. Det er en rigtig god og miljøvenlig energiløsning, men desværre medfører vindpåvirkning og kølige nætter ofte store energitab for disse solvandvarmeanlæg.

Aguasol har udviklet en idé og et design, der løser dette problem: En polyuretan indpakning så både vandtanken, absorberen og glaspladen er indstøbt i ét kabinet. Polyuretan er det helt rigtige materiale til kabinettet, fordi det har en topisoleringseffekt, og isolerer væsentligt bedre end fx mineraluld. Og Tinby er det helt rigtige valg som leverandør og samarbejdspartner pga. vores store ekspertise med polyuretan. Gennem mere end 20 års erfaringer med materialet, har vi opbygget en række særlige kompetencer til, at støbe komplicerede produkter i store geometrier og med anvendelse af specialudviklede råvarer, der på samme tid giver optimal isolering og en hård slidfast overflade.

 

Energieffektiv og æstetisk løsning

Resultatet af samarbejdet er udviklingen af Aguasol unibody: Et polyuretan-kabinet, der øger effekten af solvandvarmeanlægget væsentligt og samtidigt er meget pænere at se på. Hård udvendig skal skaber en pæn overflade, og skum optimeret med hensyn til isoleringseffekt sikrer optimal energiudnyttelse og minimalt energitab.

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.