NASDAQ OMX Copenhagen A/S
Nikolaj Plads 6
1007 København K

Meddelelse nr. 15 / 2014 27. marts 2014 CVR nr. 15701315

Aktietilbagekøbsprogram i SP Group A/S

Aktietilbagekøbsprogram i SP Group A/S  

Bestyrelsen i SP Group A/S (SP Group) har besluttet at tilbagekøbe egne aktier i overensstemmelse med bemyndigelsen givet på den ordinære generalforsamling den 27. april 2012. SP Group besidder pr. 27. marts 2014 102.092 stk. egne aktier à nominelt DKK 10 svarende til 5,04 % af SP Groups aktiekapital.  

Formålet med aktietilbagekøbsprogrammet er afdækning af eksisterende warrantprogrammer.  

Aktietilbagekøbet løber i perioden fra og med den 11. april 2014 til og med den 31. december 2014. Aktietilbagekøbsprogrammet bliver iværksat efter bestemmelserne i EU-kommissionens forordning nr. 2273/2003 af den 22. december 2003 (det såkaldte ’Safe Harbour’ regulativ for aktietilbagekøbsprogrammer), som sikrer, at SP Group er beskyttet mod overtrædelse af insiderlovgivningen i forbindelse med tilbagekøbet.  

SP Group har indgået aftale med Jyske Bank A/S (Jyske Bank) om, at Jyske Bank fungerer som finansiel rådgiver og Lead Manager af tilbagekøbsprogrammet. Jyske Bank træffer sine handelsbeslutninger uafhængigt af og uden indflydelse fra SP Group.  

Aktietilbagekøbsprogrammet har følgende vilkår:   

  • Det maksimale vederlag, som SP Group må betale for aktier opkøbt under programmet, er DKK 8,0 mio.  
  • Der vil hver handelsdag maksimalt blive købt aktier i selskabet svarende til 50 % af den gennemsnitsmængde af selskabets aktier, der blev handlet på NASDAQ OMX Copenhagen i de 20 handelsdage, der går forud for tidspunktet for tilbagekøbet  
  • Tilbagekøbet må ikke ske til en aktiekurs, der overstiger den højeste af 

     - aktiekursen på den senest uafhængige handel
     - aktiekursen på den højeste foreliggende uafhængige tilbudskurs på NASDAQ OMX Copenhagen på tidspunktet for tilbagekøbet 

SP Group vil ugentligt offentliggøre en separat meddelelse til NASDAQ OMX Copenhagen og annoncere antallet af tilbagekøbte aktier og deres værdi. 

 

 

 

 

undefined

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.