OMX Nordic Exchange Copenhagen A/S
Nikolaj Plads 6
1067 København K

Meddelelse nr. 17 / 2008 04. november 2008 CVR nr. 15701315

SP Group A/S opnår eneforhandling af TELENE i Danmark

SP Group A/S har netop underskrevet kontrakt med Telene sas i Frankrig og opnået eksklusivitet for salg af produkter i dette materiale i Danmark.

TELENE® DCDP (Dicyclopentadiene) resin er et RIM-produkt (Reaction Injection Moulding), som på grund af sin slagfasthed, høje styrke og kemiresistens mm. er yderst velegnet til støbning af store plastemner til energiindustrien og den automotive industri, herunder især lastbiler, busser og entreprenørmaskiner.

Produktionen af TELENE® vil ske hos SP Group A/S’ datterselskab Tinby A/S i Søndersø, hvor produktionen passer ind i den eksisterende polyuretanstøbning.

TELENE® vil supplere SP Groups eksisterende produktprogram i plastløsninger, da DCDP resin produkterne åbner nye muligheder i forhold til de hidtil eksisterende for konkurrencedygtigt at konstruere store emner i plast.

Aftalen ventes at bidrage positivt til SP Group A/S’ omsætning og indtjening fra 2009.

Spørgsmål angående denne fondsbørsmeddelelse kan rettes til adm. direktør Frank Gad.

Telene SAS, som er et Rimtec selskab, udvikler og distribuerer Telene®, et to komponent DCPD (dicyclopentadiene) resin system, omdannet af RIM processen (Reaction Injection Moulding), som giver et polymer materiale af høj standard. Dets egenskaber muliggør produktionen af store og komplekse dele, som er resistente over for ydre påvirkninger, og som er omkostningsbesparende ved små og mellemstore serier. Telene SAS’ hovedkvarter, R&D afdeling samt salgskontor for EMEA ligger i Drocourt, Frankrig. www.telene.com

 

Med venlig hilsen

 
   

 

Niels K. Agner
Bestyrelsesformand

 

Frank Gad
Adm. direktør

 

 

undefined

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.