Københavns Fondsbørs A/S
Nikolaj Plads 6
1067 København K

Meddelelse nr. 17 / 2007 10. december 2007 CVR nr. 15701315

Køb af virksomhed

I fortsættelse af fondsbørsmeddelelse nr. 16/2007 har Gibo Plast A/S, der er et datterselskab af SP Group A/S, i dag købt alle aktier i DKI Form A/S med overtagelse den 2. januar 2008.

Købsprisen, der erlægges kontant, er DKK 20,4 mio. for aktierne. Herudover overtager Gibo Plast A/S rentebærende gæld på ca. DKK 15 mio.

DKI Form A/S omsatte i seneste regnskabsår for DKK 48 mio. og forventer i 2007 en vækst på ca. 20 pct.

Det er hensigten at fusionere de to selskaber i løbet af 2008.

Den daglige ledelse i den nye virksomhed vil bestå af Torben Hald, administrerende direktør (i dag administrerende direktør i DKI Form A/S), og Søren Jensen, salgsdirektør (i dag administrerende direktør i Gibo Plast A/S). De to øvrige aktionærer i DKI Form A/S, Poul Bentsen og Henrik Bentsen, har indvilliget i at indtræde i Gibo Plast A/S’ bestyrelse, der herudover består af Jørgen Nielsen, Jens Hinke og Frank Gad, formand.

Gibo Plast A/S og DKI Form A/S producerer vakuumformede emner i plast til en række industrivirksomheder i Nordeuropa.

Det er SP Group A/S’ hensigt at øge aktiviteterne i de kommende år med udgangspunkt i de to virksomheders stærke markedspositioner.

Købet ændrer ikke ved SP Groups forventninger til regnskabsåret 2007, men forventes på sigt at udløse betydelige salgs- og omsætningssynergier.

Spørgsmål angående denne fondsbørsmeddelelse kan rettes til adm. direktør Frank Gad.

 

 

Med venlig hilsen  
   
Niels K. Agner
Bestyrelsesformand
Frank Gad
Adm. direktør

 

undefined

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.