NASDAQ OMX Copenhagen A/S
Nikolaj Plads 6
1007 København K

Meddelelse nr. 11 / 2015 13. marts 2015 CVR nr. 15701315

Akkvisition - SP Moulding A/S, et datterselskab i SP Group, overtager Sander Tech ApS

Akkvisition – SP Moulding A/S, et datterselskab i SP Group A/S, overtager Sander Tech ApS

Idag overtager SP Moulding A/S anparterne i Sander Tech ApS.

Sander Tech ApS har rødder tilbage til 1934, hvor August Sander stiftede A. Sander’s Bakelite- og Plastikfabrik – senere Sander Plast A/S – nu Sander Tech ApS – og er dermed en af Danmarks ældste plastvirksomheder.

Sander Tech ApS er en højt specialiseret og fokuseret sprøjtestøbevirksomhed med fokus på vindenergi. Sander Tech er beliggende i Nibe.

SP Moulding A/S er en af Danmarks førende sprøjtestøbevirksomheder med global afsætning fra sine fabrikker i Danmark, Polen og Kina. SP Moulding råder over mere end 300 sprøjtestøbemaskiner fra 25 tons til 1300 tons i lukkekraft, herunder en række 2-komponent og 3-komponent sprøjtestøbemaskiner med tilhørende robotter.

SP Moulding søger at være en innovativ, pålidelig og konkurrencedygtig partner for sine kunder.

Sander Tech vil blive videreført som et datterselskab af SP Moulding. Jens Birklund Andersen tiltræder som direktør for Sander Tech og forbliver direktør for SP Moulding i Stoholm. Kunderne vil fremover blive betjent af SP Mouldings kundeservice i Stoholm, hvor den tekniske support også er placeret.

Vi ser frem til samarbejdet med Sander Techs kunder, som vi vil gøre vort yderste for at betjene med et fortsat højt serviceniveau”, siger Jens Birklund Andersen, ”ligesom vi ser frem til samarbejdet med vore nye kolleger”.

På vegne af sælger siger Per Traunholm, ”vi er glade for, at det er lykkedes at finde en god løsning med SP Moulding, så vore kunder kan få et endnu bedre og bredere tilbud i fremtiden”.

Sælger vil i fremtiden fokusere på udvikling og salg af nye produkter gennem firmaet Power Curve. Produkterne skal produceres hos Sander Tech og SP Moulding, oplyser Martin Vendelbjerg Henriksen og Per Traunholm.

Vi ser frem til at fortsætte og udvikle det gode samarbejde med Sander Techs kunder i en god og positiv ånd”, siger Frank Gad.

SP Moulding er en del af SP Group A/S, der primært producerer formstøbte emner i plast, samt udfører overfladebelægning. SP Group er en førende leverandør af plastforarbejdede emner til industrien i Danmark og har desuden en væsentlig eksport samt produktion fra egne fabrikker i udlandet. SP Group er noteret på NASDAQ Copenhagen og har ca. 1200 medarbejdere.

Overtagelsen af Sander Tech forventes at bidrage positivt til SP Groups omsætning og indtjening i 2015 og fremover og vil være indeholdt i udmeldingerne om 2015, der offentliggøres den 26. marts 2015.

 

 

undefined

 

 

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.